Vil du lære om team-arbeid fra en av norges beste?

Publisert tirsdag 27. januar 2015, av CoachMagasinet, i Diverse, Ledelse

17. april holder DNCF sin årlige konferanse. Dette er mulighetens dag for deg som ønsker faglig påfyll, inspirasjon og nettverking.

Den Norske Coachforening jobber som organisasjon for å sette standard på coachingbransjen. Da er det også en selvfølge å tilby de beste av de beste til å holde foredrag om coaching i ledelse, teamarbeid og i mellommenneskelig relasjoner.

121546-2336x3176_ABCnyheter.noMarit_Breivik_1

En av foredragsholderne er assisterende toppidrettssjef Marit Breivik, som skal snakke om «Team som metode for å skape resultat»

I teamarbeid er hver og en avhengig av de andre i teamet for oppnå resultater. Marit Breivik har ekspertise på kartlegging av individuelle kvalifikasjoner som består i et team, og hvordan vi kan bruke dette for å nå et felles mål.

Som assisterende toppidrettssjef vet denne dama hva det vil si med vinnerkultur. Det betyr ikke nødvendigvis bare fokus på å vinne, men også hvordan du kan bruke det beste av deg selv og ville bli enda bedre. Det handler om hver enkeltes motivasjon, energistyring og mestring. Hvordan kan du styrke dette?

Marit Breivik er den mest suksessrike landslagstreneren innen lagspillidrett i Norge. Hun overtok det norske kvinnelandslaget i håndball i 1994 og hadde ansvaret frem til 2009. Da hadde hun sammen med laget tatt 13 medaljer i internasjonale mesterskap og kronet det hele med OL-gull i 2008. Hun er kåret til årets trener fire ganger under idrettsgallaen, har fått HR Norges utmerkelse «Kunsten å lede» i 2008 og ble i 2009 utnevnt til ridder av første klasse av St.Olavs orden «for hennes innsats som rollemodell i norsk idrett». Hun jobber nå som hovedcoach for lagspillidretter i Olympiatoppen.

Ta med deg venner, kolleger eller kom alene!

Les mer om årskonferansen til DNCF.

Kommentarer