Tar over redaktørpennen i CoachMagasinet

Publisert søndag 22. mai 2016, av CoachMagasinet, i Redaktørens Spalte

CoachMagasinet og DNCF takker forhenværende redaktør Linda Krog Ødegaard for solid innsats. Magasinet har i perioden Linda har vært redaktør opplevd jevn og solid vekst, og alt ligger til rette for ytterligere fremgang.

Ny redaktør for CoachMagasinet er Atle Øi.

Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven som redaktør sammen med både erfarne og nye redaksjonsmedlemmer, og ser for meg at vi kan få til mye bra sammen.

I redaksjonen tar jeg med min samboer Kitty Stensrud som medredaktør. I tillegg er Hanne Schjerven Fors Paulsrud, Elisabeth Brochmann Refring, Anette Forsen Backe med. Vi skal sammen videreføre og utvikle CoachMagasinet.

Nye ideer, i kombinasjon med å bevare alt som fungerer, skal bidra til videre vekst.

Vi skal våge oss på overskrifter og innhold som ikke bare er interessant for de mest interesserte, men som også trigger nysgjerrigheten til våre potensielle kunder, samarbeidspartnere og kommende medlemmer. Vi skal bli tøffere med bredere dekning av coachinginnhold, men aldri på bekostning av DNCF sin viktigste verdi – kvalitet. Vi skal tørre mer, men innholdet skal vi alltid være stolt av.

Nå skal vi bruke tiden frem til høsten på å finne ut hvilke grep vi må gjøre for å nå våre mål, men en ting er sikkert. CoachMagasinet skal bli et ledende nettmagasin som sikrer kvalitetsinnhold om DNCF-skolene og NLP, og som skal siteres av andre medier når coaching er tema.

Vi går inn i en tid med sommerfri, men vi satser på å gi deg god lesing og innholdsrikt stoff i sommer.

Atle Øi
webredaktor@coachmagasinet.no

PS: Har du lyst til å bidra med redaksjonelt stoff, gi oss tips eller kan sette oss i kontakt med spennende bidragsytere, håper vi du tar kontakt.

Følg også CoachMagasinet på Facebook.

Kommentarer