Snart klart for konferansen "Er det myke det nye harde?"

Publisert onsdag 8. mars 2017, av CoachMagasinet, i DNCF-konferansen

Torsdag 30. mars på Latter braker det løs med fem aktuelle foredragsholdere på konferansen «Er det myke det nye harde?». Det handler om utøvende lederskap, og å ta samfunnsansvar, det handler om relasjoner og om kommunikasjon. Spennende tema som opptar mange. Fortsatt mulig å melde seg på.

 Du møter:

MARCO ELSAFADI  – Relasjonshøvdingen
Marco er opptatt av kraften som opp­står i relasjonen mellom mennesker – på godt og vondt.

marco2

Marco Elsafadi er palestinsk flyktning og kom til Norge med familien i 1987
Han er basketspiller på toppnivå og har representert det norske landslaget i 12 år.

Livet handler om samarbeid. Mennesker bygger hverandre opp og bryter hverandre ned daglig. Er vi bevisst rundt vårt ansvar i samspill med våre medmennesker?

 

HENRIETTE GRØNN – EQ er det nye IQ
Henriettes visjon er å spille gode mennesker gode, særlig som ledere. Erkjennelsen er at dagens kunnskaps-medarbeidere har behov for en annen form for ledelse enn den tradisjonelle. Sentralt står EQ over IQ, og menneskene før tallene.

heneriette-gronn

Henriettes spisskompetanse er den strategiske kombinasjonen av ledelse og kommunikasjon. Henriettes pågangsmot har ført henne fra Disney til Riksrevisjonen, fra nattklubbeier til underdirektør i departementer. Henriette har vært Manager Government Affairs i Microsoft, partner i First House og leder av samfunnskontaktsavdelin­gen i Geelmuyden Kiese. Henriette har en MBA, er utdannet jurist, mellomfag psykologi og har tatt NLP Practitioner.

Les artikkelen om henne på CoachMagasinet her.

KOLBJØRN NORDVIK – Vennligheten kommer

Kolbjørn gir oss et innblikk i hvordan jobben med å spre vennlighet har vært så langt – og hva som skjer videre

kolbjorn-gronn

Verdiene våre viser retning i livet. Hvordan er det å ha vennlighet som sin viktigste verdi – og hvordan får du med Norges tredje største by på målet om å bli verdens vennligste by?

Kolbjørn Nordvik er DNCF-sertifisert coach og én av gründerne i Engasjert Byrå. Siden 2013 har Kolbjørn jobbet bevisst med initiativet ”Trondheim – verdens vennligste by”.

Les om Kolbjørns engasjement her

.TONE LISE FORBERGSKOG – Entreprenørskap fra hjertet

“Du kan ikke drive en framtidsrettet virksomhet i dag uten å ta et aktivt samfunnsansvar. Det handler om engasjement fra hjertet, og å forstå at det du gir får du flerfoldig tilbake!”

tone-lise

Tone Lise Forbergskog fra Båtsfjord i Finnmark har lang erfaring som gründer, produktutvikler og fore­dragsholder. 20 år gammel startet hun sin første neglsalong i Oslo, og fire år senere grunnla hun Tone Lise Akademiet A/S, Norges eneste profesjonsskole i negldesign og make-up. Hennes store hjertesak er å inspirere andre til å ta aktivt sosialt ansvar, å jobbe for noe som er større enn seg selv. Selv har hun i over ti år engasjert seg for å hjelpe kvinner utsatt for menneskehandel. En suksessrik salgskampanje i 2005 som skaffet penger
og publisitet for saken ble starten på et langvarig engasjement.

 

TORGEIR WITTERSØ SKANCKE – Tindebestigning i eget liv

I Mikkels lys som er forfatterens andre bok. I foredraget på konferansen reflekterer han over det å være i ”katastrofen”. Finnes det andre i samme båt? Hva er vanlige sorgreaksjoner? Skancke snakker ut fra 16 års erfaring med livet med alvorlig sykt barn.

torgeir

Torgeir er utdannet fotograf og har arbeidet i 20 år som journalist og fotograf i tidsskrift, på nett og i radio. Han har tidligere vunnet Fagpressens journalistpris og er fire ganger nominert til den samme prisen .

I høst skrev Skancke en kronikk i Aftenposten der han stilte spørsmålstegn ved om selvhjelpstrenden er rette medisin for mennesker i alvorlig krise. ”Trenden i dag er at syke mennesker skal tenke som en toppidrettsutøver: Du skal vinne! Hva hvis du taper?”


Er det myke det nye harde? DNCF-konferansen 2017 – dette vil du ikke gå glipp av. Det er fortsatt mulig å melde seg på.  Påmelding her: 

Vi sees 30. mars, kl. 17.30-22.00 på Latter, Aker Brygge, Oslo
Hilsen CoachMagasinet

Kommentarer