Sjef i eget liv

Publisert tirsdag 4. september 2018, av CoachMagasinet, i DNCF-konferansen

SNART TID FOR EN AV ÅRETS HØYDEPUNKTER:
DNCF-KONFERANSEN 2018.

Konferansen er åpen for alle som er interessert i selvutvikling, coaching og nettverksbygging. Denne gangen blir det et kveldsarrangement på Clarion Hotel og Congress Oslo Airport på Gardermoen, 26. oktober, kl. 16.00.

Tema for konferansen er «Sjef i eget liv» og bærer samme navn som en av bestselgerne til Wilhelmsen, en av Norges mest etterspurte foredragsholdere, Ingvard Wilhelmsen.

Hvis ikke du er sjefen i livet ditt, hvem er det da? spør Wilhelmsen.

 Wilhelmsen er en norsk lege og professor med hypokondri som spesialfelt. Han har medisinsk embetseksamen ved Universitetet i Bergen og er spesialist i indremedisin, fordøyelsessykdommer og psykiatri.

Wilhelmsen er også forfatter av bøker innenfor kognitiv psykologi og drev landets eneste Hypokonderklinikk. I tillegg til det er han kjent for sine humoristiske og inspirerende foredrag.

 

 

 

I tillegg byr konferansen på foredragsholderne Anngunn Flatebø Dårflot, Trine Jansen og Lars Flikkeid som tar oss med på sine reiser.

Det handler om at livet kan være urettferdig, ramme hardt, og helt uten forvarsel. Målet er ikke å stå i stormen, men klare å reise seg igjen. Det finnes mange grunner til å gi opp, men heldigvis enda flere for ikke å gjøre det. Det dreide seg om å bli sjef i eget liv. En ting er sikkert — ingen andre vil ta ansvaret.

Denne kvelden vil du ikke gå glipp av, så meld deg på.

Her får du praktisk info om tid, sted og påmelding

Kommentarer