Sammen er vi sterkere

Publisert onsdag 24. januar 2018, av CoachMagasinet, i DNCF-konferansen

Sammen er vi sterkere er et ordtak som gir mening. Sammen er nettopp tema for årets DNCF-konferanse.

Torsdag 15 mars går DNCF-konferansen av stabelen på The Qube – Clarion Hotel & Congress på Gardermoen.

I fjor var målet å lage en konferanse som kunne tiltrekke seg gjester også utenfor egne rekker. Konferansen fikk strålende tilbakemeldinger for sitt faglig sterke program med et knippe svært gode foredragsholdere.

I år lager vi et annet opplegg der målet er å bygge opp en sterkere kultur internt i organisasjonen. Gardermoen er valgt for å gjøre det lettere for langveisfarende å komme.

Den røde tråden i år blir temaet «sammen», hvordan vi kan bli bedre gjennom å trekke i samme retning, dele og lære av hverandre, bruke nettverket vårt og skape resultater. Det handler om business gjennom nettverksbygging og en felles identitet.

Coachingbransjen er fremdeles en ung bransje og mange potensielle kunder tar aldri kontakt fordi vi i liten grad kommuniserer og utvikler et budskap som gjennom konsistens og frekvens bygger kjennskap og tillit. Det skal vi endre på i 2018

Vi vil by på læring, inspirasjon, nettverksbygging, lunch og middag, og sammen skal vi bli enda  bedre.

Hold av dagen den 15 mars, så skal vi love deg at du vil få valuta for deltakeravgiften. Programmet er enda ikke spikret i detalj, men vil snart kunne offentliggjøres. Noter deg datoen og følg med for mer informasjon.

På vegne av DNCF-styret
Atle Øi

 

Kommentarer