Om det å være medlem av DNCF

Publisert mandag 1. desember 2014, av CoachMagasinet, i Diverse

Det er 7 år siden jeg knakket på døren til NLP-universet for første gang. At jeg skulle havne utenfor akkurat denne døren var, som så mange andre ting i livet, en tilfeldighet. En spaltist i et ukeblad uttalte seg så klokt, syntes jeg. Hvilken utdanning har hun? NLP-coach? Hva er det? Dere skjønner resten…

Forut for dette lå en søken etter mer kunnskap og egenutvikling. Jeg var i en jobbposisjon som krevde mye av meg som leder. Jeg var på jakt etter en indre styrke som jeg trodde fantes, men som jeg ikke kunne ta fram helt på egen hånd. Jeg hadde rett og slett lyst til å bli bedre kjent med meg selv.

Gjennom tre semester på skolebenken ble jeg kjent med personer som hadde mange av de samme utfordringene som meg. Vi knyttet bånd til hverandre ved å fortelle om disse – følelsen av å ikke strekke til, drømmer, gleder, tanker og hindringer. Og jeg som alltid hadde følt meg litt sær, kjente at jeg var blant venner.

For min del fikk jeg en kick-start i møtet med DNCF. Jeg gikk inn i styret og fikk kjennskap til de ”indre gemakker”. Så spennende – og så mye arbeid… Med bransjestandarden i ryggen ble alle tiltak sett på gjennom briller som oste av seriøsitet og kvalitet. Det er viktige stikkord for en forening i medvind.

Og det er her jeg er så glad for at jeg er. I en forening av stasfolk. Her finner jeg mennesker som er kloke og villige til å dele med seg. Det er en kombinasjon som jeg liker! Gjennom konferanser, websider og lukkede Facebook-sider får jeg kjennskap til mennesker, tematikk, verktøy, bøker og artikler jeg aldri hadde funnet på egen hånd. I like! DNCF – et nettverk med kvalitetsfolk du kan lite på☺

Kvalitetsflagget til DNCF blåser sterkere enn noen sinne. Jeg observerer at etterspørselen etter sertifiserte coacher øker. At vi som DNCF-ere klarer å skille oss fra mer useriøse aktører, er viktig i en tid der mange mennesker trenger hjelp til å sortere klinten fra hveten. Selv er jeg stolt over å ha DNCF-logoen godt plassert på hjemmesiden min.

Jeg så glad for å være en del av fellesskapet til DNCF. At vi kan gjøre hverandre sterkere ved å samarbeide, dele og kommunisere. Når det er sagt tror jeg at vi er for sjenerte. Vi bør bruke CoachMagasinet i større grad til å vise hvem vi er og hva vi gjør. Det er en oppfordring!

Hilde Merete Klungerbo
DNCF Sertifisert Coach
Engasjert Byrå

Følg gjerne bloggen min: www.hildemerete.no

Kommentarer