Odd-Petter Fylling (april 2011)

Publisert torsdag 3. november 2011, av CoachMagasinet, i Månedens coach

Hvilket område innen coaching er du mest interessert i og hvorfor?

Etter nesten 10 år med coaching, har jeg vært innom de fleste områder og tema. Det ser imidlertid ut til at jeg har en spesiell forkjærlighet for å hjelpe folk rundt jobb og karriere. Kanskje fordi jeg ennå ikke vet selv «hva jeg skal bli når jeg blir stor», og sannsynligvis vil lure på det resten av karrieren. Jeg er imidlertid på rett plass akkurat nå!

Hva synes du er det beste med coaching?

Smilene, tårene, fortvilelsen, gleden, det og kunne bety noe for noen. Herlig å kunne bidra til andres vekst og utvikling.

Hva vil du lese om på coachmagasinet.no?

Ting i tiden, hva skjer i bransjen, fagartikler, forskning, suksesshistorier, ting som kan inspirere og gi faglig uttelling.

Dersom du fikk 100 000 kroner til å virkeliggjøre et coachingprosjekt – hva skulle det være?

Utdanne frivillige innen en organisasjon som jobber med å hjelpe andre, så de blir tryggere på seg selv til å hjelpe. Herlige ringer i vannet!

Odd-Petter Fylling
odd@to.be.no

To Be Academy

Kommentarer