Mona Pettersen (september 2011)

Publisert torsdag 13. oktober 2011, av CoachMagasinet, i Månedens coach

Det er mange områder innen coaching som er interessante. Jeg har mest erfaring med coaching av ledere. I rollen som Manager Competence Development, Consumer i NextGenTel, fungerer jeg bl.a. som intern coach for ledere.

Hvilket område innen coaching er du mest interessert i og hvorfor?

Coaching av ledere er for meg et svært interessant område, fordi jeg selv har 14 års erfaring som leder, og det er gøy å få være med å bidra til at andre blomstre som ledere. Som partner i Bergen Coach Partner har jeg også privatkunder, og det er svært givende å få lov til og være med og utgjøre en forskjell i deres liv. Jeg opplever mye takknemlighet i jobben min!

Hva synes du er det beste med coaching?

Det beste med coaching er at det er svært bevisstgjørende, og man oppnår raskt resultater – og ofte en skikkelig wow-effekt! Det beste av alt – coaching kan brukes på så mange områder i livet!

I coachingverktøykassen har vi mange verktøy, og det er interessant å kunne kombinere disse verktøyene.

Å kunne NLP og coaching har gitt meg en trygghetsfølelse, og det har forandret min måte å tenke på. Jeg har en større forståelse for hvorfor jeg og andre reagerer som vi gjør, og hvordan tankene våre påvirker oss. Uansett hvilken jobb jeg har, eller i hvilken situasjon jeg er i, kan jeg benytte det jeg har lært.

Hva vil du lese om på coachmagasinet.no?

I coachmagasinet.no ønsker jeg å lese om suksesshistorier, coachingrelaterte arrangementer som holdes rundt om i landet, presentasjon av andre coacher – og hvordan de jobber, presentasjon av coachingverktøy – gjerne med videosnutt, samt nye trender innen coaching – spesielt hvordan næringslivet benytter seg av coaching.

Dersom du fikk 100 000 kroner til å virkeliggjøre et coachingprosjekt – hva skulle det være?

Dersom jeg fikk 100.000 til å virkeliggjøre et coachingprosjekt, ville jeg brukt det til å samarbeide med skolehelsetjenesten på en ungdomskole. Da ville jeg kunne tilby coaching til elever som opplever at ungdomskoleårene er spesielt utfordrende. I tillegg ville jeg holdt workshop og foredrag for skoleledelsen, foreldrene og ungdommene.

Tusen takk for at jeg fikk være månedens coach! Det synes jeg er en ære!

– og spesielt takk til Teamleder Silje Morlandstø i NextGenTel, som anbefalte meg for coachmagasinet.no!

Mona Pettersen
www.bergencoachpartner.no
mona@bergencoachpartner.no

Kommentarer