Mina Helen Kristoffersen (desember 2011)

Publisert fredag 14. oktober 2011, av CoachMagasinet, i Månedens coach

Jeg er spesielt interessert i personlig coaching, motivasjons og endringsprosesser. Dette er også mitt daglige arbeidsområde. Veldig mange mennesker opplever store utfordringer, på jobb eller i privatliv. Jeg er opptatt av å kunne bidra til at mennesker opplever valgfrihet og mestring i sin hverdag, og gjennom å beherske coachens verktøykasse får jeg lov til, hver eneste dag å oppleve at mennesker finner sin vei og sine svar. Å bidra til at mennesker gjenoppdager sine resurser, styrke, mot og glede er ett enormt privilegium for meg som coach, og jeg takker for det hver dag.

Hva synes du er det beste med coaching?

Coachingens bevisstgjørende arbeidsmetode, bidrar til at det for kunden åpenbarer seg ett løsningsrom som igjen skaper valgfrihet og oversikt. Noen ganger er det bare små ting som skal til for at kunden finner det han søker, og da ser vi ofte i coaching en umiddelbar effekt.

Hva vil du lese om på coachmagasinet.no?

På coachmagasinet ønsker jeg å lese om nye teknikker og trender innenfor coaching. Spennende er det også med historier/ caser fra det virkelige liv. I tilegg leser jeg gjerne artikler som motiverer og får meg selv til å reflektere.

Dersom du fikk 100 000 kroner til å virkeliggjøre et coachingprosjekt – hva skulle det være?

Da ville jeg laget ett bevisstgjøringsprosjekt rettet mot ungdom – fremtidens gull. Prosjektet ville satt fokus på identitet, mestring og muligheter. Å lære selvledelse til ungdom vil gi ungdommen enda større ansvarlighet og delaktighet i deres liv. Så vil vi med sannsynlighet få enda flere trygge og målbevisste unge mennesker som fokuserer på muligheter istedenfor begrensninger.

Mina Helen Kristoffersen
www.dittpotensiale.no

DNCF sertifisert coach, HR Coach
NLP & Enneagram Trener, Holistisk Psykoterapeut
Styremedlem DNCF
Eier av Ditt Potensiale

Kommentarer