Kvinner med kraft - snart klar til å glede

Publisert onsdag 10. januar 2018, av CoachMagasinet, i Diverse, Kommunikasjon, Kurs, Ledelse, Relasjonsbygging

Den 17. januar går drømmen til Trine Jansen i oppfyllelse. Da står hun på scenen med mange flotte foredragsholdere som på en kraftfull måte skal inspirere oss.

 

 

Kvinner med kraft er et arrangement som går av stabelen 17. januar på Union Scene i Drammen. Arrangør og primus motor er DNCF sertifisert Coach Trine Jansen som etter et års arbeid må kunne sies å nettopp være en kvinne med kraft. Ikke fordi hun er utstyrt med en genetisk kraft som skiller seg fra andre kvinner, men fordi hun faktisk har våget å utfordre seg selv på alt hun både kan og ikke kan. Facebook og verden flommer over av floskler om å tro på seg selv, følge drømmen sin, trå utenfor komfort-soner og trosse janteloven. Ord er viktig men blir fort patetiske om det stopper med det. Trines ord stoppet ikke …

Trine Jansen – primus motor for konferansen

I sommer intervjuet CoachMagasinet Trine om arrangementet som hun da var godt i gang med. Det var liten tvil om at hun mente alvor med sitt prosjekt, men jeg skal være så ærlig at jeg ikke så helt bort i fra at hun kunne snuble på veien – ikke minst økonomisk. Det å gjennomføre et slikt arrangement uten en personlig økonomi som tåler mange utforutsatte overraskelser, krever en god dose mot. Hun har nok mang en gang tenkt at «hva har jeg satt i gang», men hevder at hun aldri har angret.

I skrivende stund er det solgt 217 billetter til arrangementet. Veldig imponerende når en vet hvor vanskelig det er å konkurrere mot tidsklemma som de fleste av oss kjenner på.

Det er plass til flere i salen og Trine håper på enda flere påmeldte selv om hun nå har nådd kritisk masse for å kunne gjennomføre dette med en balanserende bunnlinje.

Men hva får så vi som skal dit oppleve?

Trine oppsummerer konferansens innhold på følgende måte «Når livet tar en annen vei enn planlagt, hva skal til for å skape nye liv, hvor henter vi kraften fra».

Kvinnene med kraft som skal gi oss svar på dette er, foruten Trine selv  – Ada Sofie Austergard, Kathrine Aspaas, tidligere styreleder i DNCF  – Erica Grunnevoll, Dora Thoralslsdottir, Ragnhild Mork, Mona Stenberg Gran, og Anngunn Flåtebø Dårflot

Prisen på 725 kroner inkluderer det faglige programmet, musikalske innslag og matservering. Det hele starter klokken 14.00 og varer frem til klokken 19.00. For påmelding kan du melde deg på hos www.kvinnermedkraft.no. Siste frist for påmelding er 15 januar så her er det bare å kaste seg rundt.

Vi i CoachMagasinet gleder oss til å komme og kanskje blir det en helkveld på byen i Drammen i etterkant også.

Atle Øi

Les mer her: Kvinne med kraft

Kommentarer