«Kvinner med kraft konferansen 2020»

Publisert onsdag 4. desember 2019, av Atle Øi, i Diverse, Kurs, Selvutvikling

Onsdag 15 januar 2020 har de fleste av oss ristet av oss julestemningen og allerede erfart at våre ambisiøse nyttårsforsetter kanskje burde vær litt mindre ambisiøse. Gjennomføring er som kjent både tøffere og mer tidkrevende enn planleggingen og den litt mørke og kalde januarmåneden er ofte ikke den enkleste perioden å starte opp sitt «nye liv» Motivasjon og inspirasjon er ferskvare. Det holder ikke alltid å være bevisst, vi trenger kontinuerlig påfyll av energi og inspirasjon. Kanskje er det nettopp det vi bør planlegge når vi går inn i et nytt år – inspirasjonskildene. Hvor skal vi hente denne og hvor ofte trenger vi påfyll for å holde motoren i gang.

Første påfyll kan kanskje være konferansen  «kvinner med kraft» som går av stabelen i Drammen, onsdag 15 januar. En dag midt i uka er neppe perfekt for langveisfarende, men kanskje kan du med litt planlegging kombinere andre gjøremål i nærheten. Trine Jansen som sitter i styret Den Norske CoachForening er primus motor for konferansen som tar mål av seg til å bli en fast begivenhet annethvert år. Med mer pågangsmot enn penger ble forrige konferanse en stor suksess med fullt hus og fantastiske tilbakemeldinger. Alt tyder på at 2020 utgaven vil bli enda bedre da hun denne gangen har fått med seg «headlinere» som Else Kåss Furuset, Karina Hollekim, Dora Thorhallsdottir og Sigrids Bonde Tusvik. Bare her er nok konferansen sikret et solid billettsalg, men dette er ikke en konferanse som støtter seg på kjendiser. I 2018 oppfattet undertegnede at de mindre kjente navnene skapte vel så mye innhold for pengene. Kanskje skyldes det at det er lettere å identifisere seg med «vanlige folk». Kanskje er det fra de fire litt mere ukjente navnene eller Trine sitt eget foredrag magien og den store inspirasjonen kommer. Sannsynligvis er det nok en miks av helheten. Her kan du bade i kraft fra kvinner, som på hver sin måte har levd et liv og som har noe på hjertet.

Der blir neppe mange menn i salen. Det oser ikke testosteron av hverken tittel på konferansen eller det faktum at det bare skal være kvinner på scenen. Som mann koste jeg meg imidlertid sist og vil sikkert gjøre det igjen, men målgruppen er først og fremst kvinner. Kvinner som vil inspireres og kvinner som vil vedlikeholde og bygge nettverk i pausene.

Kvinner med kraft konferansen  er ikke superkvinner som skal gi deg en oppskrift på hvordan du som ikke er like vellykket kan oppnå deres suksess. Dette er snarere det motsatte. Her får du kvinner som byr på sin egen sårbarhet og usikkerhet, og som er mer opptatt av å reise seg etter fall enn å ikke falle. Trine falt selv i 2004 da hun i romjulen oppleve Tsunami tragedien på sin ferie i Thailand. I flere år ble dette en traume som måtte bearbeides, men det ble også et bevis på at det ikke nytter å lenke seg til offerrollen men i stedet reiser seg og gjør sårbarhet til en styrke. En klok gammel bestemor til en venn av meg pleide å si – Du skal ikke be om lettere bør, men sterkere skuldre …

Mer informasjon får du ved å gå inn på kvinnermedkraft.no

Kommentarer