Hemmeligheter om Ledelse

Publisert onsdag 21. august 2013, av CoachMagasinet, i Boktips

Ragnild Nilsen er forfatter, coach, foredragsholder og leder. Hun underviser i presentasjonsteknikk og forhandlingsteknikk, noe jeg har vært heldig å få oppleve. Ragnild har over 20 års erfaring som kursleder og har bakgrunn i musikk med sang som spesialfelt. I tillegg til å være sertifisert 4mat Trainer holder hun kurs for norsk næringsliv og coachingstudenter, samt har flere prosjekter i Afrika som en del av ”Trade before aid.”

1540a38485d3f6968b700ccd90538513c5870f35f13e19df115f5359

”Hemmeligheten med ledelse er ikke å si mest mulig, men å være tydelig i det som blir sagt.”

 

Ragnild har skrevet over 12 bøker som er oversatt til elleve språk. Som forfatter skriver hun på en poetisk og lett måte som gir inspirasjon og forteller en levende historie. Hun bruker ofte humor i bøkene sine og erfaringer fra eget liv.

Hemmeligheter om ledelse er en bok som gir inspirasjonsdryppende utsagn til leseren om ledelse gjennom sitater, metaforer, egne råd og erfaringer og visdomsord. Boken er delt opp i fire hoveddeler: strategi, kommunikasjon, delegering og selvledelse. Boken inneholder både poesi, bilder, historier og undervisning. I tillegg til å være delt opp i fire seksjoner er boken også skrevet som en slags dagbok. Du får et utsagn, historie eller undervisning for hver dag i tretti dager, slik at du kan lese boken over en måned og hente daglig inspirasjon som kan brukes i

Hemmeligheter om Ledelse

Av Ragnhild Nilsen

Cappelen forlag arbeidslivet.

Skrevet av Katrine Sæthren
Innsendt av Erica Grunnevoll, www.coachteam.no

Kommentarer