Godt nytt år til alle lesere av CoachMagasinet!

Publisert fredag 11. januar 2013, av CoachMagasinet, i Redaktørens Spalte

Jeg har alltid frydet meg over blanke ark. Og de tilhørende fargestiftene for den saks skyld. Tanken på noe nytt og spennende, upløyd mark, noe ufullstendig som kan fullstendiggjøres, en forventning om en endring til det bedre - eller bare rett og slett et ønske eller håp om en lykkelig slutt.

Jeg ser fram mot et nytt år med mange spennende bidrag. Og drømmer selvsagt om at CoachMagasinet skal vokse videre og helt inn i «coachinghimmelen»!

I romjulen hadde CoachMagasinet en uhøytidelig kåring av årets mest leste artikkel. Den artikkelen som oppnådde flest lesere var Magasinets eget intervju med Marga Dijkman og hennes hårete mål. Du kan lese hele artikkelen her dersom du gikk glipp av den:

http://www.coachmagasinet.no/artikkelarkiv/161-mal-og-drommer/235-om-harete-mal-coachmagasinet-intervjuer-marga-dijkman

Mange bruker det nye året til å planlegge egen utvikling. For deg som er på jakt etter påfyll kan jeg anbefale å ta en titt i vår kurskalender. Der er det mange kurs å velge i – både for deg som er ny med hensyn til coaching og til deg som er mer erfaren.

Flere har i løpet av det siste året debutert som skribenter i CoachMagasinet. Kanskje det er din tur i år? CoachMagasinet gir gode muligheter for å sette fokus på det som er viktig for deg. En mulighet jeg håper at du kommer til å benytte deg av. Velkommen skal du være!

Hilde Merete Klungerbo
Webredaktør CoachMagasinet

Kommentarer