Er det myke det nye harde?

Publisert tirsdag 20. desember 2016, av CoachMagasinet, i Diverse, DNCF-konferansen

DNCF Konferansen 2017 «Er det myke det nye harde?» går av stabelen 30. mars.
Konferansen er et løft for deg som er interessert i utøvende lederskap, relasjonsbygging og 
kommunikasjon.

Fjorårets konferanse var svært vellykket og ga inspirasjon til alle som deltok.
Vi gjentar suksessen og inviterer til en dag fylt av spennende foredragsholdere på Latter i Oslo. 

Meld deg på! «Early bird» for alle.
Pris på 500 kroner for DNCF-medlemmer og 750 koner for ikke medlemmer frem til 31. januar
!

På årets konferanse får du møte og høre:

MARCO ELSAFADI  – Relasjonshøvdingen

marco2

Marco Elsafadi er palestinsk flyktning og kom til Norge med familien i 1987
Han er basketspiller på toppnivå og har representert det norske landslaget i 12 år.

I 1993 begynte Marco sitt engasje­ment for barn og unge og i 2002 stiftet han organisasjonen New Page som frem til 2011 jobbet med van­skeligstilt ungdom, rusproblematikk, skoleskulk, fritidsproblemer og vold.

I løpet av tre år utvidet organisas­jonen til 60 ansatte og ble dermed en meget viktig støttespiller for barnevernet i både Oslo, Bergen og Stavanger.

Marco er opptatt av kraften som opp­står i relasjonen mellom mennesker – på godt og vondt. Livet handler om samarbeid. Mennesker bygger hverandre opp og bryter hverandre ned daglig. Er vi bevisst rundt vårt ansvar i samspill med våre medmennesker?

HENRIETTE GRØNN – EQ er det nye IQ

heneriette-gronn

Henriettes visjon er å spille gode mennesker gode, særlig som ledere. Erkjennelsen er at dagens kunnskapsmedarbeidere har behov for en annen form for ledelse enn den tradisjonelle. Sentralt står EQ over IQ, og menneskene før tallene.

Henriettes spisskompetanse er den strategiske kombinasjonen av ledelse og kommunikasjon. Henriettes pågangsmot har ført henne fra Disney til Riksrevisjonen, fra nattklubbeier til underdirektør i departementer. Henriette har vært Manager Government Affairs i Microsoft, partner i First House og leder av samfunnskontaktsavdelin­gen i Geelmuyden Kiese. Henriette har en MBA, er utdannet jurist, mellomfag psykologi og har tatt NLP Practitioner.

KOLBJØRN NORDVIK – Vennligheten kommer

kolbjorn-gronn

Verdiene våre viser retning i livet. Hvordan er det å ha vennlighet som sin viktigste verdi – og hvordan får du med Norges tredje største by på målet om å bli verdens vennligste by?

Kolbjørn Nordvik er DNCF-sertifisert coach og én av gründerne i Engasjert Byrå. Siden 2013 har Kolbjørn jobbet bevisst med initiativet ”Trondheim – verdens vennligste by”.

” Vennlighet gjør noe med deg, dem du møter og dem du velger å dele dine vennlige opplevelser med. Ofte møtes verdien vennlighet med at det er for soft og at det ikke funker i et konkurransepreget næringsliv.”

Kolbjørn gir oss et innblikk i hvordan jobben med å spre vennlighet har vært så langt – og hva som skjer videre.

TONE LISE FORBERGSKOG – Entreprenørskap fra hjertet

tone-lise

Tone Lise Forbergskog fra Båtsfjord i Finnmark har lang erfaring som gründer, produktutvikler og fore­dragsholder. 20 år gammel startet hun sin første neglsalong i Oslo, og fire år senere grunnla hun Tone Lise Akademiet A/S, Norges eneste profesjonsskole i negldesign og make-up.

Hennes store hjertesak er å inspirere andre til å ta aktivt sosialt ansvar, å jobbe for noe som er større enn seg selv. Selv har hun i over ti år engasjert seg for å hjelpe kvinner utsatt for menneskehandel. En suksessrik salgskampanje i 2005 som skaffet penger og publisitet for saken ble starten på et langvarig engasjement.

Tone Lise har et klart budskap til dagens gründere og bedriftsledere: “Du kan ikke drive en framtidsrettet virksomhet i dag uten å ta et aktivt samfunnsansvar. Det handler om engasjement fra hjertet, og å forstå at det du gir får du flerfoldig tilbake!”

TORGEIR WITTERSØ SKANCKE – Tindebestigning i eget liv

torgeir

Torgeir er utdannet fotograf og har arbeidet i 20 år som journalist og fotograf i tidsskrift, på nett og i radio. Han har tidligere vunnet Fagpressens journalistpris og er fire ganger nominert til den samme prisen .

I oktober 2016 kom boken I Mikkels lys som er forfatterens andre bok. I foredraget reflekterer han over det å være i ”katastrofen”. Finnes det andre i samme båt? Hva er vanlige sorgreaksjoner? Hvordan tenke og handle? Skancke snakker ut fra 16 års erfaring med livet med alvorlig sykt barn.

I høst skrev Skancke en kronikk i Aftenposten der han stilte spørsmålstegn ved om selvhjelpstrenden er rette medisin for mennesker i alvorlig krise. ”Trenden i dag er at syke mennesker skal tenke som en toppidrettsutøver: Du skal vinne! Hva hvis du taper?”

Er det myke det nye harde? DNCF-konferansen 2017 

Vi sees 30. mars, kl. 17.30-22.00 på Latter, Aker Brygge, Oslo
DETTE VIL DU IKKE GÅ GLIPP AV!
Hilsen CoachMagasinet

Kommentarer