Du er forandringen

Publisert tirsdag 29. november 2011, av CoachMagasinet, i Boktips

images

Forfatter: Ragnhild Nilsen
Pris kr 229,- eks porto/frakt
Bestilles: info@coachteam.no

 

Du er forandringen er en artig, innsiktsfull og praktisk bok i kunsten å lede deg selv og andre gjennom tider med endring. Her får du oppskriften på hvordan du kan snu et nederlag til ny innsikt, tiltrekke deg mer av det du ønsker deg og få mer av den energien du behøver i din hverdag. Ragnhild er en fantastisk klok veileder og forfatter og hennes bøker er vakre perler.

Erica Grunnevoll
DNCF sertifisert Coach, ACMC Meta Coach
erica@coachteam.no

Hei,

Vet du hva? Jeg har nylig lest en befriende, lettlest og genial bok som heter Du er forandringen! Jeg ble så glad og takknemlig da jeg hadde lest den, så jeg vil gjerne tipse deg om den, så du har muligheten til å la den berike deg også, om du ikke alt har lest den.

Min nye favorittbok har gitt meg noen viktige nøkler for å skape endringer og å nå mål. Jeg ser hvordan jeg kan få fart på målene mine, ved å ta i bruk en universell lov som forfatteren, Ragnhild Nilsen, kaller for loven om tranformasjon. Den inneholder viktige prinsipper som f.eks bøker som The Secret mangler, og derfor ikke fungerer så bra.

Les om Du er forandringen! i dette blogginnlegget .

Et must for deg som er oppttatt av personlig utvikling.

Beste hilsen
Marga Dijkman
New Attitude
marga@newattitude.no

Kommentarer