DNCF-konferansen 15. mars 2018 blir flyttet til høsten

Publisert onsdag 7. februar 2018, av CoachMagasinet, i DNCF-konferansen

Lars Saabye Christensen sier «Det er ordet jeg alltid må komme tilbake til: sammen». Alexander Kielland har sagt at «Der skal ikke stor skarpsindighet til for å innse, at når to mennesker drøfter en ting sammen, må der komme mer ut derav enn om hver tenkte alene for seg». Gunnar Heiberg sa «Men det er jo ved at mennesker er sammen, at de kan bli noe for hverandre.»

Sammen kan være så mye og mangt for oss alle, og det er ikke gitt at vi legger den samme betydningen i det. Men det er ingen tvil om at jobber vi sammen for noe – lytter til hverandre og jobber for felles mål – ja, da blir vi sterkere.

Sammen er nettopp temaet for årets DNCF-konferanse. Årets meny er fylt med dyktige foredragsholdere som skal gi oss faglig påfyll innenfor aktuelle områder, med tanke om hva som kan være nyttig i hverdagen, men også innhold til inspirasjon og glede.

Først og fremst skal konferansen være en arena for samhold, nettverking og møter mellom mennesker med samme interesse. Vel møtt til årets konferanse!

På programmet står:
ET TILBAKEBLIKK PÅ 2017 – OG HVA BYR 2018 PÅ?

Hanne Scjerven Fors Paulsrud
Hanne er styreleder i DNCF og har hatt vervet i ett år. Hun tar oss gjennom høydepunktene for 2017 og serverer planene for DNCF 2018.

Hanne er foruten styreleder i DNCF Sivilmarkedsfører, Coach og Havening Practitioner. Hun har arbeidet mange år med ansvar for kommunikasjon, markedsføring og prosjekter, bl.a i  DHL Worldwide Express, Gyldendal og Asker kommune, før hun startet opp Confident Coaching i 2008.

 

 


HVORDAN KAN VI SAMMEN STYRKE COACHINGBRANSJEN?

Janne Bjørnsen
ICF sertifisert coach gjennom Erickson, sittet i styret i ICF Norge, og fordyper seg nå i neuroscience opp mot coaching. Janne har lang erfaring som CFO/Leder i kompetansebedrifter (reklame, media, kommunikasjon. Jobber hun med McCann, Scandinavian Design Group og Drive Oslo. Lidenskap for å bygge bro mellom tall og folk, og et viktig verktøy i den jobben er coaching.

 

 

JEG ER EN SELGER!

Atle Øi
DNCF sertifisert coach, karriererådgiver og gründer.

Atle har 25 års erfaring fra kommersielle lederjobber i mediebransjen og holder blant annet foredrag innenfor ledelse og salg.

For tiden utvikler han et gründerprosjekt
hvor nettopp «sammen» gir mening.

 

 

MARKEDSFØRING PÅ SOSIALE MEDIER 

Nina Furu
Partner i Webgruppen, holder kurs og foredrag i inn-og utland.

Nina gir oss gode råd og tips til hvordan bli god på markedsføringen på sosiale kanaler, inkludert de nye reglene for publisering på sosiale medier.
Veteran innen norsk webkommunikasjon, Nina har vært nettredaktør for en rekke nettmagasiner og portaler, og startet Nettredaktørskolen i 2003. Hun rådgir flere av landets største nettsteder, sitter i forskjellige nasjonale fagfora, og har skrevet flere av de fagbøkene som brukes i utdannelser innen webkommunikasjon og sosiale medier på norske høyskoler.

 


HELSECOAHING

Ann Lovis Haanes
Ann Lovis Haanes er eier og daglig leder av Mentik. Hun er DNCF sertifisert coach og jobber som kursholder med psykologi og nevro-semantikk som arbeidsverktøy.

Ann Lovis setter helsecoaching på agendaen.


SAMMEN ER VI STERKERE

Susann Goksør Bjerkrheim
Konsulent og partner i Solid Utvikling. Tidligere norsk håndballspiller med 296 landskamper.

Lang teamerfaring fra håndball i verdenstoppen. Har jobbet som Ferdighetsutvikler og Relasjonstrener i Solid Utvikling siden 1999.

Susann vet mer enn de fleste om det å bli sterkere sammen

 

 

TONER TIL DAGEN


ANN-CHRISTIN HANSEN
Ernæringsfysiolog og DNCF coach

Kreativ og sangglad – med lidenskap for menneskers utvikling. Hun setter toner til dagen.

 

 

 

 

 

Kitty Stensrud skal lose oss gjennom dagen.

Mer informasjon om ny dato kommer.

PRAKTISK INFORMASJON
Konferansen er på The Qube, et nytt kongress senter i Clarion hotel-kjeden. Overnatting får du på Clarion Hotel &  Congress, som ligger vegg i vegg med The Qube. Prisen per person er kr 1350 og når du bestiller kan du oppgi du skal på DNCF-konferansen.

Clarion Hotel&Congress
Hans Gaarders veg 15, 2060 Gardermoen.

 

TRANSPORT

  • Kommer du med bil kan du selvfølgelig parkere ved hotellet.
  • Med Flytoget tar det deg kun 19 minutter til sentrum av Oslo fra Oslo Lufthavn Gardermoen.
  • Kommer du fra Oslo Lufthavn Gardermoen går det shuttle buss tur/retur OSL og The Qube/Clarion Hotel&Congress.
  • I tillegg settes busser opp fra The Qube til Oslo S kl. 22.00 og 23.30

Har du spørsmål om konferansen eller informasjon som er viktig for oss å vite om, ta gjerne kontakt med Atle Øi, internetmedia.as@outlook.no, m: 930 49 910.

For påmelding

Kommentarer