Det er en stor glede å ønske dere velkommen til redaktørens spalte!

Publisert tirsdag 11. desember 2012, av CoachMagasinet, i Redaktørens Spalte

CoachMagasinet har siden oppstart i mars 2011 vært et stort satsningsområde for Den Norske CoachForening (DNCF). Året 2012 har representert mange oppturer. Magasinet har mer innhold enn noen gang, og nye kategorier har kommet til. Personlig synes jeg det er ekstra stas at CoachMagasinet nå kan tilby flere originalartikler.

Ingenting har vært mulig uten bidragsyterne som har sendt inn artikler, bokrapporter og tips til verktøykassa. Takk til alle dere! Jeg ser fram mot videre samarbeid.

CoachMagasinet gir mulighet for gratis eksponering. Mange DNCF-sertifiserte coacher har fått muligheten til profilering. Dette gjelder også for studenter ved de respektive skoler. Magasinet gir mulighet for å skrive en artikkel om det som akkurat du jobber med og synes er viktig! Det er en mulighet som jeg håper at flere vil benytte seg av i årene som kommer.

Enn så lenge føler jeg likevel at CoachMagasinet er en uslepen diamant – og kanskje en godt bevart hemmelighet for noen. Antallet lesere og innsendte bidrag kunne med fordel vært høyere. Mitt ønske er at mange vil bruke deleknapp og Facebook på en slik måte at CoachMagasinet også når nye lesere med interesse for utvikling.

Den Norske CoachForening har blitt Norges største coachforening. Vi kan tilby erfarne coacher med en solid utdanning og sertifisering i bagasjen. Til en slik forening hører det vel også til at det tilhørende CoachMagasinet er landets beste?

Jeg ønsker alle en god og fredfull jul, og et godt nytt år!

Hilde Merete Klungerbo
Webredaktør CoachMagasinet

Kommentarer