Coaching: det fungerer for meg!

Publisert søndag 17. mars 2013, av CoachMagasinet, i Suksesshistorier

I 2008 ble jeg utsatt for effekten av coaching. Fra å være skeptisk (jeg er tross alt siviløkonom) ble jeg overbevist. Min coach, Kolbjørn Nordvik, hadde ved flere anledninger forsøkt å overtale meg til å ta en time, slik at jeg skulle få større innsikt i hva coaching kunne være for meg. Motvillig booket jeg en time.

«Så, Marianne – har du noen mål du ønsker å jobbe med?»

«hmm…har jeg det? Vet ikke…»

Etter en del åpne spørsmål og egenerkjennelser fant jeg ut at jeg lenge hadde gått og ønsket meg styreverv. Fordi jeg gjerne ville få brukt egen kompetanse innen merkevarebygging, få innsikt i andre bransjer og møte nye mennesker.

Gjennom samtalen med Kolbjørn fant jeg ut hvordan jeg skulle gå frem for å nå målet mitt.

To uker etterpå hadde jeg egenhendig satt meg selv i den posisjonen at jeg hadde fått 2 styreverv.

Det er en trend i tiden at vi skal realisere oss selv. Selvhjelpsbøker er ekstremt populære og vi sluker teorier og suksesshistorier ført i pennen av mennesker som faktisk har fulgt sine drømmer. Flere og flere mennesker oppdager at de ikke tar ut hele sitt potensiale – at de har mer å lære om seg selv, og seg selv i relasjon til andre mennesker.

I Engasjert Byrå så ser vi trenden veldig tydelig. Det er en økende interesse for egenutvikling og derfor styrker vi vår satsning ved å tilby markedet kompetente coacher og samt utdannelse innen NLP Coaching.

Hvorfor skal du gå til en coach? Vi bruker penger på oss selv i form av trening, klær og velvære – hvorfor da ikke bruke penger på seg selv og sin egen utvikling. Det handler ofte om egen karriære, om å sette, og nå sine mål og om det å få en større forståelse for eget potensiale. Det kan handle om konkrete utfordringer – eller rett og slett å gjøre vanskelige valg.

Det fungerte for meg – det kan fungere for deg!

Marianne Danielsen
Marianne.danielsen@engasjertbyra.no

Kommentarer