Askell Romsloe (april 2012)

Publisert tirsdag 27. mars 2012, av CoachMagasinet, i Månedens coach

Jeg heter Askell Romsloe, er 44 år og bosatt på Karmøy. Jeg er utdannet journalist, men har likevel en variert yrkesbakgrunn. Fellesnevneren er at jeg hele tiden har jobbet tett på mennesker. Jeg blir fascinert av at alle har sin spesielle og personlige historie og bakgrunn, og ekstra spennende blir det når noen vil dele dette med meg.

Jeg ble utdannet og sertifisert som coach i 2009 ved Ålreit Institutt i Haugesund. I dag jobber jeg som attføringskonsulent ved attføringsbedriften Aski as. Her får jeg i stor grad benytte meg av mine NLP- og coachingferdigheter.

Hvilke områder jobber du mest med og hvorfor akkurat disse?

Jobben som attføringskonsulent ved Aski as handler mye om å prøve å føre mennesker tilbake til arbeidslivet. For deltakerne i våre tiltak handler det blant annet om å sette seg mål, avdekke sine verdier knyttet til arbeid, om yrkesvalg, om å gjøre opp status, prøve seg ut i arbeidslivet, osv. Hvis jeg kunne ha fått valgt stillingstittelen min selv, ville jeg ha kalt meg en arbeidslivscoach.

Hva er dine største utfordringer som coach?

Min største utfordring som coach er at jeg kan bli modigere. Modigere til å ta i bruk alle de gode verktøyene coaching og NLP har å by på. Jeg jobber med saken og forventer framgang.

Fortell om en suksesshistorie du har opplevd!

Kort fortalt er min suksesshistorie når jeg får positive tilbakemeldinger fra kunder og opplever at kunder har fått det de har bestilt. Når kunder uttaler at de har nådd sine mål og når jeg ser at coaching virker. Det er min suksesshistorie.

Askell Romsloe – Ansatt i attføringsbediften Aski as
askell@haugnett.no
ar@aski.no

Kommentarer