«5 på gaten» på nett – Tema: Coaching (5)

Publisert mandag 9. desember 2019, av Atle Øi, i Coaching, Diverse, Kommunikasjon

Hva er coaching for deg?

  • Kvasisøppel

Såpass ja, hvilken coach har du gått til?

  • ingen, ville ikke falt meg inn å brukt penger på slikt tull

Så du bygger det på folk du kjenner sin erfaring?

  • Nei, heldigvis har jeg ikke venner som går på slikt

Så hva bygger du din oppfatning på?

  • Jeg gjenkjenner humbug når jeg ser det. For meg er dette «tenk deg positiv pisset» like ille som religiøs fanatisme.

Skjønner, skal ikke irritere deg mer, la oss være enige om å være uenige. Gratulerer med siste trekk, 5 poeng er ikke verst … (sarkasme)

  • dust!

En merkelig samtale som du nok stusser over. Faktum er at den gikk på chat funksjonen på Wordfeud (wordfeud er scrabble på nett) Jeg kjenner ikke mannen, har aldri sett han, vet ingenting om han men har gjennom en rekke chat skjønt at han er uvanlig opptatt av hvor uflaks han har med brikkene han får utlevert. At jeg vinner 90% av matchene mot han skyldes utelukkende at jeg har «gullhår i ræva» som han så sofistikert kaller det. På profilen hans kan jeg se at han har spilt WF i åresvis men «ratingen» tyder ikke på mye læring. Jeg har ved flere chat-utvekslinger skjønt at han er lett å tirre og at han provoseres av at han er født med «så jævla uflaks»  Jeg har forsøkt å si at flaks i spill fordeler seg jevnt over tid. «Piss» svarer han da. Jeg har innsett at en chat-funksjon på Wordfeud ikke er rett medium for få han til å komme seg ut av offerrollen som så  tydelig preger han. Coaching vil han tydeligvis heller ikke prøve, så da er det vel bare å ønske lykke til. Noen mennesket kler på seg offerrollen hver morgen og har ikke annet i skapet å ha på seg. Hadde han sett bedre etter kan det nok hende han hadde fått øye på noe, men den som leter etter noe vondt leter sjelden forgjeves …

Kommentarer